Algemeen
Borculo

27 oktober 2016

ABBA-tribute band bij jubileum avond van de Berkelzangers

ABBA-tribute band bij jubileum avond van de Berkelzangers

BORCULO – De viering van het 20-jarig bestaan van De Berkelzangers nadert zijn einde. Het hoogtepunt van de extra activiteiten dit jaar is het jubileumconcert op zaterdag 5 november aanvang 19.30 uur in Zaal Peters aan de Steenstraat in Borculo.
Voor de pauze blikken de Berkelzangers kort terug naar de beginperiode en zingen oude bekende en nieuw ingestudeerde nummers. Dit alles vol afwisseling op de voor hen kenmerkende enthousiaste wijze. Na de pauze treedt de landelijk bekende en populaire ABBA-tribute band op. De dames en heren brengen de vele ABBA hits ten gehore, waarbij het publiek zeker massaal zal meezingen. Het belooft een zeer muzikale en gezellige avond te worden met nog enkele verrassingen, ook voor en na het programma.
De kaarten kosten 10 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Tabak en Wijn en Zo aan de Markt in Borculo en – indien nog voorradig – voor het concert vanaf 18.30 uur aan de kassa. De zaal gaat open om 18.45 uur en u wordt verwelkomd met een gratis kop koffie aangeboden door Zaal Peters.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook