Algemeen
Borculo

27 oktober 2016

Xtra Events haalt internationaal bekende dj’s naar Borculo

Xtra Events haalt internationaal bekende dj’s naar Borculo

BORCULO – Op zaterdag 26 november wordt de eerste editie van Total Damage georganiseerd door Xtra Events bij Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo. Tijdens dit evenement zal de grote zaal van Kerkemeijer omgebouwd worden tot een spectaculaire evenementenlocatie.
Het is Xtra Events gelukt om bij de eerste editie direct groots uit te pakken. Met Kataklism en The Purge zijn twee italiaanse dj’s gestrikt en met DJ Thera heeft de organisatie een artiest die onder andere al in Australië, Duitsland, De Verenigde staten, Schotland en vele andere landen heeft gedraaid. Daarnaast zullen ook Degos & Re-done aanwezig zijn. Dit trio, afkomstig uit de Achterhoek, heeft onder andere afgelopen jaar op het allergrootste hardstyle evenement van de wereld, Defqon, gespeeld. Samen met Project Exile, Dark Identity en MC Strike zullen deze artiesten vanaf 21:30 tot laat in de nacht de zaal gaan vullen met de allervetste hardstyle muziek.
Tickets zijn te verkrijgen voor maar 12,50 op http://totaldamage.xtraevents.nl en voor meer informatie kan gekeken worden op de Facebook pagina van Xtra Events: https://www.facebook.com/XtraEventsNL/?ref=settings&qsefr=1.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook