Algemeen
Gelselaar

27 oktober 2016

Najaarsuitvoering toneelvereniging De Eendracht Gelselaar

Najaarsuitvoering toneelvereniging De Eendracht Gelselaar

GELSELAAR – Dit najaar speelt toneelvereniging de Eendracht “Pension van lichte zeden”. Deze komedie in 3 bedrijven is geschreven door Carl Slotboom.
Vrienden van Cor en Betty zijn plotseling verhinderd om op een huis te passen, waarvan de bewoners op vakantie zijn. Dus besluiten Cor en Betty dit dan maar te doen. Als er opeens een vreemde dame met haar zoon in de kamer staat, die beweren dat ze hebben gereserveerd, wil Betty hier het fijne van weten en belt haar vriendin. Deze vertelt dat het huis een vegetarisch pension is, tevens centrum voor spirituele levenshouding. Om geen problemen te veroorzaken, besluiten Cor en Betty niets tegen de gasten te zeggen en te doen alsof zij de bewoners zijn. Wanneer er dan echter gemasseerd en gemagnetiseerd moet worden, beginnen de problemen pas goed.
De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op de zaterdagen 5 en 12 november om 20.00 uur. Zaterdag 5 november is er tevens een voorstelling om 14.30 uur. Vanaf 24 oktober tot één dag voor de voorstelling kan men kaarten à € 7,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283.Aan de zaal kosten kaarten € 8,00 en donateurs betalen € 6,00. Basisscholieren in gezelschap van een volwassene en leden van “De Eendracht” hebben gratis toegang

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook