Algemeen
Borculo
Featured

29 oktober 2016

Koninklijke onderscheiding voor Jan Horstman

Koninklijke onderscheiding voor Jan Horstman

BORCULO – Burgemeester Van Oostrum reikt op zaterdag 29 oktober om ongeveer 21.00 uur aan Jan Horstman (60 jaar) uit Borculo de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit. Dit gebeurt tijdens een bijeenkomst van de brandweerpost Borculo bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 in Borculo.
De heer Horstman was bijna 34 jaar brandweervrijwilliger. In deze periode had hij de functies aspirant brandwacht, brandwacht en hoofdbrandwacht/Manschap B. Ook was hij actief als instructeur, brandweerchauffeur, voertuigbediener en was hij een lange periode penningmeester van de Borculose brandweervereniging.
Zijn inzet was van bijzondere waarde. De langdurige bijdrage van de heer Horstman aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats en regio beantwoordt aan het criterium uit het Ordereglement: iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”. Gelet op de aard, duur, betekenis en uitstraling van zijn activiteiten ontvangt de heer Horstman hiervoor de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook