Home » Borculo » Met Gratisin.nl kan iedereen een dagje uit
Algemeen
Borculo

5 november 2016

Met Gratisin.nl kan iedereen een dagje uit

Met Gratisin.nl kan iedereen een dagje uit

BORCULO – Op het internet zijn er veel tips te vinden voor een leuk dagje uit. Helaas kosten de meeste van deze uitjes dan ook geld wat het voor een bepaalde doelgroep niet aantrekkelijk maakt om een dagje weg te gaan. Dat moet anders kunnen, dachten Maikel Klein Severt en Maurice van Dijk uit Borculo.
Met het idee om een overzicht te creëren van gratis activiteiten in Nederland is de website Gratisin.nl geboren. Op deze website staat een overzicht van gratis activiteiten en evenementen in heel Nederland, zoals gratis musea, kinderboerderijen en speeltuinen.
Voor veel steden is er al een overzicht gerealiseerd met leuke en verrassende tips voor een gratis dagje uit. Daarnaast zijn er ook in de kleine dorpen en steden gratis activiteiten die niet worden vermeld op internet. Heeft u, of kent u een gratis activiteit in uw regio? Dan kunt u dit aangeven via www.gratisin.nl/over-ons.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com