Algemeen
Borculo
Sportuitslagen

10 november 2016

Sportuitslagen van de week (44)

Sportuitslagen van de week (44)

Elke week verzamelen we de uitslagen van de sportverenigingen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Heeft of mist u uitslagen op de website? U kunt ons e-mailen op info@overborculo.nl.

Voetbal

Reunie – Ruurlo 5-1
EGVV – Neede 2-1
DEO – Diepenheim 1-3
GSV’63 – Bentelo 1-2
Vosseveld – Haarlo 5-2

Volleybal

Dames 1 – SV Dynamo Apeldoorn 2: 0-4
Dash 5 – Dames 2: 2-3
DES 1 – Dames 3: 1-3
VCV 5 – Dames 4: 1-3
VCV 6 – Dames 5: 4-0
Heren 1 – Favorita 2: 4-0
Heren 3 – S en O 1: 0-4
Tornax A1 – Meisjes A1: 0-4
Meisjes B1 – Longa ’59 B4: 4-0
Meisjes C1 – Rohda C1: 1-3
Meisjes C3 – Longa ’59 C4: 4-0
Elite/Dynamo N5.1 – Meisjes N5.1: 1-3
Meisjes N5.2 – Tornado Laren N5.1: 4-0

Paardensport

Tijdens een springwedstrijd in Vragender stuurde Jan Lutke Willink zijn paard Zisinaa naar de overwinning in de klasse L springen. In Rekken werd er gecrost. Rita Ligtenbarg werd met Frinando tweede in de klasse B. Beide combinaties komen uit voor de Hamelandse Ruiters.
Hamelandse ponyruiters presteren goed afgelopen weekend
Sandra Vugts heeft met haar pony Nelis meegedaan aan de cross in Rekken. Ze behaalde hier een mooie 1e plaats, van de jury kreeg ze 199,5 punten voor haar dressuurproef, in het springparcours had ze 2 balken, maar in de cross was ze foutloos. Dit leverde haar een 1e plaats op in de L cross. Floor Jansen reed met haar pony Shandro een super foutloze 1e ronde en bleef in de barrage ook foutloos dit leverde haar een 6e plek op in de laatste selectiewedstrijd voor de Twente cup in Rijssen. Floor heeft zich met haar pony Shandro geplaatst voor de finale volgende week zaterdag in Saasveld. Luca Hogenboom reed met haar pony Witje een mooie L1 dressuurproef in Gorssel, ze kreeg van de jury 188 punten, en dit was goed voor een 7e plek. Dit was de 1e selectiewedstrijd voor de Gelderse kampioenschappen. Al deze combinaties komen uit voor de Hamelandse ponyclub in Geesteren

Biljart

Moeizame overwinning HCR Prinsen op TOVV/Royal Pro
De driebanden spelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben een moeizame 5-3 overwinning behaald op het bezoekende TOVV/Royal Pro uit Vlaardingen. Halverwege de wedstrijd was de stand nog gelijk. Anno de Kleine speelde een soevereine partij tegen Richard Bitalis en kwam geen moment in de problemen. Na 29 beurten konden beide spelers met de stand 40-29 de keu weer opbergen.
Jelle Pijl speelde een ongelukkige partij tegen Frans van Schaik. De man uit Hengelo maakte een paar foutjes en speelde zelfs één keer de verkeerde de bal. De Amsterdammer profiteerde daar gretig van met een serie van zeven caramboles en won uiteindelijk met 35-40 na 33 beurten.
Dubbel weekend HCR Prinsen met zondag thuis de Gelderse derby tegen A1 Biljarts
Na de moeizame overwinning afgelopen zondag op TOVV, wacht de spelers van het driebandenteam van HCR Prinsen uit Haarlo komend weekend een “dubbel”. Zaterdag gaat het op bezoek bij Burgmans Biljarts in Bergeijk en zondag speelt het thuis de Gelderse derby tegen A1 Biljarts uit Apeldoorn.

Waterpolo

De Zijl – Schuurman BZC: 4-8

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook