Home » Borculo » Gemini meisjes A1 kampioen
Algemeen
Borculo
Sport

15 november 2016

Gemini meisjes A1 kampioen

Gemini meisjes A1 kampioen

BORCULO – Zaterdag 12 november werd Meisjes A1 van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini ongeslagen kampioen in de najaars-competitie en dat zelfs zonder set-verlies. Zij hadden zo’n grote voorsprong in hun klasse dat het winnen van 1 set tegen de meiden van Boemerang A1 uit Eibergen al voldoende was voor het kampioenschap.
Voor veel publiek werd het in sporthal ’t Timpke een 4-0 zege met de setstanden 25-9, 25-18, 25-9 en 25-17. Na het vreugdedansje mocht het team van trainster/coach Dian Spijkers en coach Ina Lammers vele felicitaties en cadeaus in ontvangst nemen, zoals de Gemini-kampioenstaart, een handdoek en bloemen. In de voorjaarscompetitie zullen de meiden in de hogere klasse ongetwijfeld meer tegenstand krijgen, hetgeen heel goed is voor hun verdere volleybalontwikkeling.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com