Home » Borculo » Zondag 27 november Intuïtief schilderen bij Erve Zurel
Algemeen
Borculo

18 november 2016

Zondag 27 november Intuïtief schilderen bij Erve Zurel

Zondag 27 november Intuïtief schilderen bij Erve Zurel

BORCULO – Zondag 27 november is er van 13.30 uur tot 16.00 uur intuïtief schilderen bij Erve Zurel, Platvoetsdijk 9, in Borculo. Het thema van deze middag is “Innerlijke Rust”, en wordt begeleid door Inge Meijboom. Inge heeft sinds kort haar eigen praktijk in Zutphen.
Bij intuïtief schilderen sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Het gaat hierbij niet om artistiek zijn maar om authentiek zijn. Loslaten is het toverwoord. Jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat.
Na een korte meditatie wordt je uitgenodigd om van binnenuit, wat voor jou Innerlijke rust betekent op het schildersdoek te laten ontstaan. Daarna ga je op een expressieve en intuïtieve manier met verf, krijt of ander materiaal vormgeven aan jouw beleving van “Innerlijke Rust”
Voor deze workshop hoef je niet te kunnen schilderen. Voor meer informatie: clare@ervezurel.nl. of bel: 0651573871 en kijk op: www.ervezurel.nl.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com