Algemeen
Borculo

25 november 2016

Alzheimer Café Berkelland in het teken van Kunst en dementie

Alzheimer Café Berkelland in het teken van Kunst en dementie

BORCULO – De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Borculo. Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.
Het thema van deze maand is: Kunst en dementie
Iemand met dementie en zijn/haar omgeving merkt dat verschillende functies achteruit gaan. Dit heeft gevolgen voor allerlei activiteiten, waarbij mensen met dementie steeds minder geneigd zijn deel te nemen aan sociale activiteiten. Terwijl deze, mits ze zijn aangepast aan de mogelijkheden, een zeer belangrijk onderdeel kunnen zijn van het sociale netwerk.
Dit Alzheimer Café staat in het teken van kunst en dementie en wordt mede verzorgd door de organisatie Fit-Art. Mevrouw A. Kunst en mevrouw T. Posthumus lichten deze avond toe welke werkvormen zij gebruiken en wat dit doet voor mensen met dementie. Na de pauze nemen we deel aan KunstmoNUment, waarbij er naar een schilderij gekeken wordt en iedereen kan vertellen wat zij erin zien. En wat we zien is altijd goed. Anders dan anders, maar het wordt zeker een bijzondere avond. Voor meer informatie over Fit Art: www.fitart.nl.
Wanneer: dinsdag 13 december 2016
Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Hoe laat: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.
Meer informatie op:www.alzheimer-nederland.nl/regios/achterhoek of bel naar Alzheimer Achterhoek: 06-13514411.

Wellicht ook interessant voor u:

Morgen draaien diverse internationale grootheden bij Kerkemeijer in Borculo
De feestdagen centraal op de Open koffie ochtend Erve Zurel
Mountainbike avondtoertocht rondom en dóór Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook