Algemeen
Borculo
Featured

29 november 2016

Wens in vervulling: militair korps naar Taptoe Borculo

Wens in vervulling: militair korps naar Taptoe Borculo

BORCULO – Er gaat een langverwachte wens in vervulling voor de Taptoe in Borculo: in 2017 komt er weer een militair korps naar Borculo. Op de derde zaterdag van juni, zaterdag 17 juni 2017, vindt de 18e Taptoe in Borculo plaats, die wordt georganiseerd door de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel.
De taptoe zal, na de goede ervaringen van de afgelopen jaren weer plaatsvinden op de derde zaterdag van juni, op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo, met een gedeeltelijk overdekte tribune.
Ook de begintijd van de taptoe is, net als de laatste jaren, om 14.30 uur en de taptoe zal om ± 17.00 uur afgelopen zijn. Gebleken is dat deze tijd prettiger is voor gezinnen met kinderen en ook voor ouderen.
De organisatie, de Stichting voor Cultuur Sport en Spel, heeft voor 2017 een prachtig programma samengesteld. Ze is zeer verheugd dat volgend jaar weer eens een militair korps komt optreden: De Fanfare van het Korps Nationale Reserve zal een prachtig optreden verzorgen. De stichting is erin geslaagd een zeer afwisselend programma te kunnen aanbieden met verder optredens van de nationale Brandweerharmonie uit Bilthoven, de uit de regio afkomstige Apollo Goor en toppers in de taptoewereld: Oranje IJsselmuiden en de Van Limburg Stirum korpsen uit Wezep, waaronder een jeugdkorps.
Houd daarom zaterdagmiddag 17 juni 2017 vrij en kom genieten van de Taptoe in Borculo vanaf 14.30 uur op het hoofdveld van V.V. Reünie in Borculo.

Wellicht ook interessant voor u:

Kampioenenregen bij v.v. Reünie: 4 teams kampioen
Abonnementen ijsbaan te koop op 10 december
Mountainbike avondtoertocht rondom en dóór Borculo

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook