Home » Borculo » 270 deelnemers bij eerste Borculose Ballentocht
Algemeen
Borculo

5 december 2016

270 deelnemers bij eerste Borculose Ballentocht

270 deelnemers bij eerste Borculose Ballentocht

BORCULO – TC de Berkelrijders kijkt tevreden terug op de Borculose Ballentocht die afgelopen vrijdag werd gehouden. Naast bospaden en zandwegen ging de route ook over particulier terrein en kende de tocht een aantal bijzondere passages. Deze passages waren bij diverse ondernemers in Borculo. Bij veel passages ging de tocht dwars door gebouwen en winkels. Zowel op het industrieterrein als in het buitengebied waren diverse hindernissen opgebouwd.
Bij het muziekgebouw aan de Haarloseweg werden de deelnemers verrast door muziek van de Knollentrekkers. De vereniging is erg blij met het enthousiasme van de ondernemers. Deze boden spontaan hulp aan. Alle ondernemers hebben hier belangeloos aan meegewerkt. De tocht werd boven verwachting goed bezocht en telde 270 deelnemers.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com