Home » Borculo » Goede doelen gezocht voor Goede Doelenmarkt Goossens
Algemeen
Borculo

7 december 2016

Goede doelen gezocht voor Goede Doelenmarkt Goossens

Goede doelen gezocht voor Goede Doelenmarkt Goossens

BORCULO – Goossens Tweewielers Borculo biedt goede doelen een platform om geld in te zamelen tijdens de Winter Outlet Weken. Vanaf vrijdag 23 december t/m zaterdag 31 december staan er kraampjes gereed waar de goede doelen bijvoorbeeld zelfgemaakte producten kunnen verkopen. Belangstellenden kunnen hier een of meerdere dagen gebruik van maken. De goede doelen hoeven niet fietsgerelateerd te zijn. Informatie en aanmelden via info@goossensborculo.nl.
Met deze Goede Doelenmarkt biedt Goossens tijdens de feestdagen voor de tweede maal ruimte aan lokale kanjers die zich inzetten voor de goede zaak. Vorig jaar werden door verschillende goede doelen mooie geldbedragen ingezameld, bijvoorbeeld door de verkoop van oliebollen en wijn. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus geïnteresseerden worden aangeraden snel contact op te nemen met Goossens.
De Goede Doelenmarkt maakt deel uit van de finale van de Winter Outlet Weken bij Goossens Tweewielers (Korenbree 24, Borculo) waarbij fietsen, kleding, accessoires en onderdelen met grote kortingen worden aangeboden.
Praktische informatie Goede Doelenmarkt
Wanneer: van vrijdag 23 december t/m zaterdag 31 dec ember 2016 (m.u.v. zondag en maandag)
Deelname: gratis, aanmelden verplicht
Aanmelden via info@goossensborculo.nl o.v.v. Goede Doelenmarkt of via 0545-271392

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com