Home » Borculo » 36e editie DEO-crossloop heeft nieuw parcours
Algemeen
Borculo

7 december 2016

36e editie DEO-crossloop heeft nieuw parcours

36e editie DEO-crossloop heeft nieuw parcours

BORCULO – Op zaterdag 17 december vindt de jaarlijkse DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 36ste editie van de DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo.
Echte crossloop op een nieuw parcours Dit jaar zijn het parcours en de afstanden gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. De DEO-loop is weer een echte crossloop met een uitdagend grotendeels onverhard parcours, slingerend over de bospaden en heidevelden in de Dijkhoek.
Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00. De overige deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30. Start en finish van de DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen.
Online inschrijven Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan via de website van DEO, www.vvdeo.nl. Naast inschrijving biedt de website ook na afloop informatie voor alle lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel ‘actiefoto’s’ te vinden zijn op www.vvdeo.nl.
Automatische tijdsregistratie Nieuw dit jaar is ook dat er een automatische tijdsregistratie is. Op de achterzijde van elk startnummer is een chip geïntegreerd welke bij start en finish met behulp van een detectiemat met antenne wordt uitgelezen. Vervolgens wordt dit automatisch omgezet in tijden. Met deze investering zijn tijden nog sneller beschikbaar.
Met de nieuwe looproutes en –afstanden en het nieuwe tijdsysteem hopen de organisatoren van de DEO-loop deelnemers weer een mooi evenement te kunnen bieden!

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Vandalen hebben vernielingen aangericht op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Borculo. Dit gebeurde afgelopen week in verschillende nachten, zo

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

Booking.com