Algemeen
Borculo

9 december 2016

Senseo special bij Repair Café Berkelland

Senseo special bij Repair Café Berkelland

BORCULO – Woensdag 14 december staat bij Repair Café Berkelland in het teken van Senseo reparaties. Veel mensen denken dat een Senseo apparaat niet te repareren is, maar dat is wat de fabrikant ons wil doen geloven. In het bestaan van Repair Café Berkelland zijn inmiddels tientallen Senseo’s met succes gerepareerd. Een vaak voorkomend euvel is dat het apparaat plotseling nog maar halve kopjes koffie levert of dat het apparaat direct na inschakeling zichzelf weer uitschakelt.
Natuurlijk worden er op woensdag 14 december ook weer allerhande huis-, tuin, en keuken- apparaten gerepareerd, vakkundig kleding versteld, horloge batterijen vervangen en worden botte gereedschappen, scharen, keukenmessen en kettingzagen geslepen. Ook met elektrische heggenscharen kunt u terecht. De snijbladen worden geslepen en de aandrijving van de machine wordt schoongemaakt en nieuw gevet.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties en het verstelwerk zijn gratis. De eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft. De bezoekers kunnen meekijken met de reparatie of tegen een kleine prijs een kop koffie gebruiken in het naastgelegen eetcafé De Hoeksteen. Hiervoor krijgt men een reductiebon bij de receptie van Repair Café Berkelland.
Plaats en tijd van handeling: woensdag 14 december, verder elke 2e woensdag van de maand van 13.00 -17.00 én van 18.30 – 21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, 7271 BN Borculo. Informatie: repaircafeberkelland@kpnmail.nl of 06-57 977 625.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook