Algemeen
Borculo

22 december 2016

Snerttraining DEO-pupillen groot succes

Snerttraining DEO-pupillen groot succes

BORCULO – Donderdagavond 15 december kwamen er maar liefst 150 kinderen en ca. 80 volwassen naar de Dijkhoek om bij v.v. DEO deel te nemen aan alweer de 7e Winter snert training voor de jongste jeugd. Met deze snerttraining wordt traditioneel de winterstop ingeluid.
Niet alleen jeugdspelers van v.v. DEO waren present, ook broertjes en zusjes konden meedoen aan deze training. De training werd gegeven door een groot aantal spelers van zowel de heren als damesselectie van v.v. DEO en kregen ondersteuning van spelers uit de oudere jeugdteams.
Terwijl de kinderen het parcours aflegden en werden aangemoedigd door hun ouders, was er voor de ouders ook weer gelegenheid om snert te eten met stokbrood en roggebrood met spek.
Nadat de minipups een groot gedeelte van het parcours hadden afgelegd zat het er voor hun op en konden ze ook naar binnen toe gaan om patat met een snack te eten en wat te drinken, gevolgd door de JO-9 en de JO-11.
Zowel de snert aan de volwassenen als de snacks en patat aan de kinderen werden aangeboden door het jeugdbestuur. Aan deze geweldige avond kwam een einde met het uitdelen van de diploma’s aan de jeugdige deelnemers.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook