Home » Borculo » Oliebolverkoop en Oliebollenconcert bij Volharding
Algemeen
Borculo

22 december 2016

Oliebolverkoop en Oliebollenconcert bij Volharding

Oliebolverkoop en Oliebollenconcert bij Volharding

BORCULO – Het einde van het jaar nadert alweer en dat betekend dat de oliebollenkriebels bij Volharding weer opkomen. Op donderdag 29 december zal Volharding weer met overheerlijke zelfgebakken oliebollen langs de deur komen. Vanaf 10 ’s morgens gaan de venters de wijken van Borculo in. Mocht u die dag niet thuis zijn, kom dan even langs bij Muziekcentrum Borculo om ze daar alsnog te kopen.
Vrijdag 30 december zal de Volharding de actie en het jaar muzikaal afsluiten met het traditionele Oliebollenconcert. Het concert vindt plaats in Muziekcentrum Borculo en begint om 19.30 uur (zaal 19.00 uur open). De entree is uiteraard gratis. Na afloop van het concert kan er nog lekker na geborreld worden en sluiten we met elkaar het jaar af. Tot ziens op 29 en 30 december.
Foto: Archief

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com