Home » Borculo » Dromen bij Kerst for Kids in Geesteren
Algemeen
Geesteren

27 december 2016

Dromen bij Kerst for Kids in Geesteren

Dromen bij Kerst for Kids in Geesteren

GEESTEREN – Zondag 18 december was de editie van kerst 2016. Het evenement voor en door kinderen. Om 16:00 uur starte in een volle kerk de musical: “Het dromenmuseum”. Vol enthousiasme spelen en zingen de kinderen de sterren van de hemel.
De musical gaat over de familie van Dommelen die nogal van dromen houdt. Als ze van de postbode horen dat er een nieuw dromenmuseum in de stad is gaan ze de volgende dag direct naar het museum toe. Maar na hun bezoek gebeurt er wat treurigs. Het dromenmuseum van Professor Wellicht wordt, zonder dat de familie het weet, leeg geroofd door de KerstBengel van de familie van Dommelen. Moet het museum, beroofd van al zijn dromen, nu dicht? Nee, gelukkig niet. De dromen worden niet terug gevonden. Maar de familie van Dommelen komt met het goede idee dat iedereen uit de stad zijn eigen droom in kan leveren. En zo is het museum weer gevuld met een nieuwe collectie dromen. Want van dromen kun je er nooit genoeg hebben.
Na de musical was het tijd om de markt te bezoeken. Op de markt was van alles te doen en te beleven. Je kon een bezoek brengen aan Jozef, Maria en kindje Jezus in de levende Kerststal. Daar stonden ook een paar schapen. Over de markt liep een lieve ezel die je kon aaien. Ook waren er verschillende activiteiten te doen in de standjes op de markt. Koekjes versieren bij de bakker, een geldbuideltje maken, een kaarsenstandaard maken bij de pottenbakker en kalligraferen. Voor de inwendige mens kon je op de markt terecht bij een standje met koekjes en poffertjes en er waren broodjes knakworst, broodjes kaas en warme chocolademelk te koop. En natuurlijk konden de kinderen en volwassen hun eigen droom in de droomboom op de markt hangen. Want van dromen kun je er nooit genoeg hebben!
De organisatie kijkt terug op een mooie en gezellige “Kerst for Kids.” Kerst voor Kids heeft plaatsgevonden in de Gereformeerde Kerk te Geesteren.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook