Home » Borculo » Nieuwjaars Muziekfeest met Blaaskapel de Knollentrekkers
Algemeen
Borculo

2 januari 2017

Nieuwjaars Muziekfeest met Blaaskapel de Knollentrekkers

Nieuwjaars Muziekfeest met Blaaskapel de Knollentrekkers

BORCULO – Als het nieuwe jaar 2017 goed en wel is begonnen, heeft Blaaskapel De Knollentrekkers er al direct weer zin in. Zij beginnen traditioneel hun muzikale jaar met het Nieuwjaars muziekfeest. Vroeger ook wel het nieuwjaarsshoppen genoemd.
Ooit begonnen als de nieuwjaarsreceptie voor Muziekvereniging Volharding, maar uitgegroeid tot een muziekfeest voor iedereen. Elk jaar proberen zij er weer iets bijzonders van te maken met gastoptredens vanuit de regio. Dit wordt altijd zeer gewaardeerd. Ook in 2017 vertelt de voorzitter Hanjo Willems. “Het ons gelukt om het gerenommeerde orkest De Bargkapel naar Borculo te halen”.
De Bargkapel speelt, net als De Knollentrekkers, egerlandermuziek. Daarnaast maakt het ook graag uitstapjes naar solistische en bekende feestmuziek in de egerlanderwereld. “Het was al jaren de wens om een keer samen op het podium te staan. Regelmatig vallen over en weer muzikanten in bij beide orkesten. Deze samenwerking moeten we koesteren. En niet alleen met De Bargkapel, maar ook met de andere kapellen uit de omgeving. Dus laat u op zondag 8 januari 2017 verrassen en kom genieten van deze twee kapellen. Zij spelen vanaf 11.30 in Muziekcentrum Borculo, Haarloseweg 7 Borculo. De zaal is open vanaf 11.00 uur en de toegang is € 5.-. Kaarten zijn al verkrijgbaar bij Tabak Wijn&Zo in Borculo en Koeleman in Barchem. U kunt uiteraard ook een kaartje kopen bij binnenkomst.

Lees ook:

Berkellanders weten veel over eigen gemeente.
Foto’s: knallend het jaar uit met carbid schieten.
Foto’s: Ruim 250 deelnemers bij Borculose Nieuwjaarsduik.
Quiz | Wat weet jij van Berkelland?.

Advertentie:

Lees ook