Algemeen
Borculo
Sport
Voetbal

3 januari 2017

‘de Knallers’ en ‘Fc. Ernie en Evie’ winnen Kerstzaalvoetbal-toernooi

‘de Knallers’ en ‘Fc. Ernie en Evie’ winnen Kerstzaalvoetbal-toernooi

BORCULO – Het is een goede gewoonte dat Reünie in de kerstperiode Kerstzaalvoetbal-toernooien organiseert voor zowel de jeugd als de senioren. Dit jaar was de eerste dag, dinsdag 27 december, gereserveerd voor de senioren en dat leverde tal van mooie wedstrijden op. Er werd gespeeld in twee poules van 4 en de nummers 1 en 2 van elke poule gingen naar de halve finale.
Soms werd er gestreden op het scherpst van de snede, maar de scheidsrechters Henk Geerligs en Erik Hekking leidden alle wedstrijden in goede banen. De halve finales gingen tussen RDC, de winnaar van poule A en RZ4, nummer 2 in poule B en de andere halve finale ging tussen nummer 2 van poule A, LZVV2 en Team Ammi, de winnaars van poule B. De toeschouwers zagen bij de wedstrijden voetbal van een hoog niveau en dat leverde een 5-0 overwinning op voor RDC en een 6-3 overwinning voor Team Ammi, waarna zij de finale mochten spelen. De finale werd een 5-3 overwinning voor RDC en hiermee prolongeerden zij de 1ste plaatst van vorig jaar. Hierna was het tijd voor de prijsuitreiking, die werd gedaan door Geri Elschot.
De tweede dag, woensdag 28 december mocht de jeugd aan de bak voor hun toernooi. Woensdagmorgen was het de beurt aan de D/E teams. Maar liefst 7 teams speelden allemaal in een halve competitie tegen elkaar, waardoor iedereen 6 wedstrijden speelde. Er waren 2 meisjes teams en zij deden niet onder voor de jongens en aan het eind van het toernooi was er niet één team zonder punten. Mooi was ook de beleving van alle deelnemers en wat zagen we mooi spel van heel veel jongens en meisjes. En vlak ook het keeperswerk niet uit. Goed hoor! Aan het eind van de ochtend mocht Gerard ten Bras de prijzen uitreiken aan:
Uitslag:
1. De Knallers, 18 punten
2. FC groep 6, 12 punten, maar een net iets beter doelsaldo dan nummer 3
3. De Sterretjes, ook 12 punten
Woensdagmiddag speelden 5 C teams hun wedstrijden en ook zij speelden een halve competitie. Met ook nu weer mooie wedstrijden, viel er heel veel te genieten in ’t Timpke.
Uitslag:
1. Fc. Ernie en Evie, 12 punten
2. Fc. Natuurtalentje, 9 punten
3. Fc. Biem, 6 punten

Advertentie:

Booking.com

Lees ook