Algemeen
Borculo
Sport
Voetbal

3 januari 2017

SVBV F2 en Witkampers F1 winnen 25e Dies van den Berg toernooi

SVBV F2 en Witkampers F1 winnen 25e Dies van den Berg toernooi

BORCULO – Donderdag 29 december organiseerde v.v.Reünie het Dies van den Bergtoernooi voor de JO9 gehouden in Sporthal ’t Timpke. Het was dit jaar een heel bijzonder toernooi, want het was de 25ste keer dat het toernooi georganiseerd werd. Het toernooi is voor de allerjongste jeugd waar Dies zijn hart lag. Nadat Dies van den Berg een paar jaar geleden is overleden, is de organisatie voortgezet door zijn zoon Remco.
Er werd gestreden in 2 poules van 5 teams, waarbij de jongere pupillen eerst hun wedstrijden speelden en de ouderen kwamen in het tweede deel aan bod. Tussen de beide poules was een pauze en in die pauze kwam Reünie’s secretaris Robert Rinders, Remco verrassen met een mooi boeket bloemen en hij zei te hopen, dat het toernooi nog tot in lengte van jaren georganiseerd zal worden, waardoor ook de naam Dies van den Berg tot in lengte van jaren genoemd zal worden.
Er werd de hele middag heel fanatiek gestreden om elke bal en we zagen zelfs een zeer professioneel muurtje, alleen de bal kwam in de verste verte niet in de buurt van de muur, laat staan er langs. En dan al die kleine keepertjes in het doel, nou dan is het nog best heel erg moeilijk de bal uit het doel te houden. En na afloop van je wedstrijd snel bij de wedstrijdtafel langs om te vragen hoeveel je team dan staat. En al die mooie bekers. Wanneer krijg je een beker? Nu dat was heel eenvoudig, er was voor elke plaats een beker. Dus aan het eind van de middag ging iedereen met een beker naar huis en een zakje chips.
Uitslag deel A:
1. SVBV F2
2. Rietmolen F2
3. Reünie F2
4. Witkampers F5
5. Twenthe F4
Uitslag deel B:
1. Witkampers F1
2. Reünie F1
3. Twenthe F1
4. Markelo F2
5. Rietmolen F1

Advertentie:

Booking.com

Lees ook