Home » Borculo » IJskoude nachten en sneeuw voorspeld
Algemeen
Borculo

5 januari 2017

IJskoude nachten en sneeuw voorspeld

IJskoude nachten en sneeuw voorspeld

BORCULO – De aankomende nachten worden ijskoud als we de voorspellingen mogen geloven. In de nacht van donderdag op vrijdag kan lokaal het kwik dalen naar -10 graden Celcius. Ook morgen, vrijdag, overdag blijft het koud, zo’n -2 graden.
In de nacht van vrijdag op zaterdag kan er zelfs een winterse bui vallen. De voorspellingen lopen uiteen van natte sneeuw tot een sneeuwlaag van 5 cm. In de loop van zaterdag loopt de temperatuur iets op en zondag is het weer iets warmer. Ook na het weekend gaat niet meer vriezen en stijgt het kwik naar zo’n 5 graden, maar de zon laat zich niet vaak zien.
Op wens van enkele buurtbewoners van het Elbrink heeft de Borculose brandweer de pannakooi onder water gezet. Met een beetje geluk bevriest het water vannacht al en kan er morgen worden geschaatst.

Zouden we dit jaar eindelijk weer kunnen schaatsen?

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com