Algemeen
Gelselaar

9 januari 2017

EGVV Gelselaar start loopclinic ‘Ganzeloop 2.0’

EGVV Gelselaar start loopclinic ‘Ganzeloop 2.0’

GELSELAAR – EGVV uit Gelselaar start op 14 januari met een hardloop clinic. Door het samengaan van DIO en EGVV wil de Gelselaarse vereniging een breder publiek gaan aanspreken in de toekomst. Daarom is besloten om in 2017 de “Ganzenloop” weer nieuw leven in te blazen. Deze loop werd vele jaren in Gelselaar georganiseerd door de Stichting Duursport Gelselaar. 10 jaar geleden kwam hier een eind aan. EGVV zal de draad weer op pakken en zal de Ganzeloop 2.0 in 2017 houden op zaterdag 25 maart.
Voorafgaand aan dit loop evenement is het voor harderlopers mogelijk deel te nemen aan een clinic. De deelnemers gaan elke zaterdagmorgen, vanaf 14 januari, onderleiding van looptrainer Theo Nijkamp een looptraining volgen. EGVV benadrukt dat de clinic voor zowel ervaren lopers, als ook voor beginners is. Theo Nijkamp zal de training geven op alle niveau’s.
De clinic start op zaterdag 14 januari en is daarna elke zaterdagmorgen tot 25 maart van 9 tot 10.30 uur. Deelname aan de clinic kost 25 euro, hiervoor krijgen de deelnemers elke week een kop koffie na afloop, een gratis shirt en de deelname aan de Ganzeloop is inbegrepen. Deelnemers kunnen zich nog steeds aanmelden, kijk hiervoor op www.egvv.nl en klik op de button op de site.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook