Algemeen
Borculo

9 januari 2017

Bassen en tenoren gevraagd voor ‘The Armed Man’

Bassen en tenoren gevraagd voor ‘The Armed Man’

BORCULO – Het Algemeen Gemengd Koor Borculo organiseert samen met Muziekvereniging Crescendo Neede een groots project. Het koor onder leiding van Ina Sprick de Wilde en het harmonieorkest onder leiding van Hans Schippers willen op zondag 2 april The Armed Man van Karl Jenkins uitvoeren in de Spilbroekhal in Neede. Dit concert is mede een herdenking van de bevrijding van Borculo en Neede op 1 en 2 april 1945.
Voor dit project bestaat nog steeds grote behoefte aan bassen en tenoren. De koorrepetities zijn ‘s woensdags van 20.00 – 22.00 uur in Het Hof, Hoflaan 3-5 in Borculo. De eerste repetitie begint op 11 januari. U kunt de 11e januari binnenlopen zonder aanmelden, een telefoontje vooraf is plezierig 0545 – 474473. Een week later beginnen kan ook. Op 12 en 19 maart zijn twee extra repetities samen met harmonieorkest Crescendo. Voor deelname aan het project wordt een bijdrage gevraagd van 15 euro. De bijdrage is inclusief een kopje koffie of thee tijdens de repetities en een keer koorscholing. Voor de partituur zorgt de zanger zelf.
Ook in Doetinchem wordt gerepeteerd voor de uitvoering van The Armed Man in Neede. Dineke de Roo, dirigente van het Klein Holte Koor oefent hier met een aantal projectleden. Zangers uit Doetinchem en omgeving kunnen met haar contact opnemen (tel. 06 53175189).
The Armed Man met als ondertitel A Mass for Peace, is een eerbetoon aan oorlogsslachtoffers en roept op tot vrede en hoop. Met deze gedachte wordt meedoen aan de uitvoering van dit indrukwekkende muziekwerk wellicht een manifestatie van herdenking en een pleidooi voor de vrede.
Voor vragen en opgave graag mailen naar secretaris@agk-borculo.nl
Informatie AGK: www.agk-borculo.nl
Voor repetities in Doetinchem dinekederoo@kpnplanet.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook