Algemeen
Borculo
Featured

15 januari 2017

Update: ijs nog niet dik genoeg, nog even geduld

Update: ijs nog niet dik genoeg, nog even geduld

UPDATE: 18 januari 15:30 uur.
Om 12.30 uur werd er door de brandweer gekeken of het ijs dik genoeg was om te schaatsen. Helaas was dit niet het geval. Op een ander moment wordt er opnieuw gekeken of de schaatsen uit het vet kunnen. Nadere informatie volgt.
UPDATE: 17 januari 19:00 uur.
De ijsbaan bij de pannakooi op ’t Elbrink gaat nog niet open, het ijs is nog niet dik genoeg. Dit laat de brandweer weten die de ijsbaan hebben aangelegd. Ze hoopten dat er vanavond geschaatst kon worden, maar er moet nog even worden gewacht. Brandweer Borculo: “Wij hopen dat het aankomende nacht nog iets aanzet, zodat we morgenmiddag rond de klok van 12.30 uur kunnen checken of het alsnog kan.”. Morgen dus een nieuwe kans.
BORCULO – De pannakooi bij het Elbrink is vandaag, zondag 15 januari, opnieuw onder water gezet in de hoop dat het water bevriest, zodat er geschaatst kan worden. Afgelopen week werd het trapveldje ook onder water gezet, maar werd het ijs al snel kapot gemaakt.
De brandweer doet wederom een poging om een ijsbaan te creeën. Als het water bevriest, kan er hopelijk dinsdag vanaf 19.00 uur worden geschaatst. Op dit moment is de pannakooi afgesloten, zodat er een mooie ijslaag kan ontstaan.

Foto’s: Ivan Koopman

Advertentie:

Booking.com

Lees ook