Home » Borculo » Foto’s: eindelijk weer schaatspret, schaatsen op de pannakooi
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

20 januari 2017

Foto’s: eindelijk weer schaatspret, schaatsen op de pannakooi

Foto’s: eindelijk weer schaatspret, schaatsen op de pannakooi

BORCULO – Na enkele jaren geduld te moeten hebben met schaatsen, kan er worden geschaatst. Niet op de ijsbaan waar het ijs nog niet dik genoeg is, maar op de pannakooi op ’t Elbrink. De Borculose brandweer heeft afgelopen weekend de pannakooi onder water gezet en gisteren was het dan zo ver: er kon worden geschaatst.
In de middag ging de ijsbaan open en in de avond werd het zelfs verlicht. Het ijs wordt door de brandweer goed onderhouden; zo werd de baan regelmatig schoongeveegd en werd er zelfs een nieuwe laag water opgespoten. Zolang het weer en het ijs het toelaat, kan er worden geschaatst.
Foto’s:

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com