Algemeen
Borculo

23 januari 2017

3e editie Valentijnsconcert met Knollentrekkers en blaaskapel Štěsti

3e editie Valentijnsconcert met Knollentrekkers en blaaskapel Štěsti

BORCULO – Op zaterdag 11 februari organiseert de Vriendenclub van Blaaskapel de Knollentrekkers uit Borculo alweer voor de derde keer haar Valentijnsconcert. Tijdens dit concert treedt naast Blaaskapel de Knollentrekkers de Limburgse blaaskapel Štěsti op. Een mooie muzikale gebeurtenis.
Blaaskapel de Knollentrekkers is al 69 jaar een bruisende blaaskapel uit Borculo. Zij verzorgen regelmatig optredens in Borculo of omgeving. Van kleine concerten in een verzorgingshuis tot grote evenementen zoals Night of the Knoll’s. Ze maken muziek in de stijl van Ernst Mosch, de alom bekende Böhmische blaasmuziek.
Blaaskapel Štěsti komt uit Boxmeer en is in het voorjaar van 2009 opgericht. Zij spelen op vele festivals en zijn in 2012 al eens in Borculo geweest tijdens het Pinksterblaos Festival. Štěsti beperkt zich tot de instrumentale kant van de Tsjechische muziek en zij spelen graag uit het grote aanbod van prachtige nummers van oa. Prajka, Ondrusek, en Kubes. Soms een uitstapje naar de andere kant van de Tsjechische grens, want ook in Oostenrijk kennen ze de typische Tsjechische drive. Het motto van deze prachtige blaaskapel is: Een valse noot spelen is onbelangrijk, maar muziek maken zonder passie is onvergeeflijk!
Tijdens het concert in Borculo neemt Blaaskapel de Knollentrekkers het eerste 1,5 uur voor zijn rekening. Na een korte pauze gaat Štěsti verder en zij zullen zorgen voor een spetterend vervolg en mooie afsluiting van deze avond. Het Valentijnsconcert wordt op zaterdag 11 februari gehouden in Muziekcentrum Borculo, Haarloseweg 7. Aanvang 19.30 uur. Kaarten zij voor € 5,- te koop aan de kassa of vooraf, contant, bij Tabak en Wijn en Zo in Borculo.
Wat: Valentijnsconcert
Wie: Blaaskapel de Knollentrekkers & Blaaskapel Štěsti
Waar: Muziekcentrum Borculo, Haarloseweg 7, Borculo
Wanneer: Zaterdag 11 februari (aanvang 19.30 uur).
Kaarten € 5,-. (Voorverkoop contant bij Tabak en Wijn en Zo, Borculo).

Advertentie:

Booking.com

Lees ook