Algemeen
Borculo

26 januari 2017

Anneke Costermans te gast tijdens “de tafel van 10” Erve Zurel

Anneke Costermans te gast tijdens “de tafel van 10” Erve Zurel

BORCULO – Dinsdag 7 februari is er weer de maandelijkse open koffieochtend “de tafel van 10” bij Erve Zurel in Borculo. Deze keer heeft de koffieochtend het thema: “Kind in Balans”
Anneke:” In deze tijd worden er veel zogenoemde ‘nieuwe-tijds’ kinderen geboren. Deze kinderen zijn hoog gevoelig, denken en leren anders en kunnen sterk bewustzijn van wat er in hun omgeving afspeelt. Daarom hebben ze vaak veel moeite zich aan te passen aan onze maatschappij, die op dit moment nog niet voldoende is ingericht om deze gevoelige kinderen te kunnen begeleiden.”
Anneke heeft jarenlang met plezier gewerkt als verpleegkundige. In de loop der tijd ondervond ze in haar werk toch enige onvrede. Het werk gaf haar niet meer die voldoening die ze de eerste jaren had. Ze heeft zich toen verdiept in de natuurgeneeskunde die meer op een holistische basis werkt. En hier is haar passie voor de ‘nieuwe-tijds’ kinderen gegroeid.
Na een kennismaking rondje, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers, deelt Anneke graag haar kennis over deze kinderen en hoe men ze kan begeleiden om te gaan met hun gevoeligheid.
Het doel van deze koffieochtenden is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.
Voor wie? Voor alle vrouwen uit de regio
Dinsdag 7 februari, 09.45 uur–11.45 uur, * Erve Zurel * Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo. Email: info@ervezurel.nl
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee
Meer informatie op www.ervezurel.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook