Algemeen
Borculo

26 januari 2017

Traditioneel Valentijnsconcert in Joriskerk

Traditioneel Valentijnsconcert in Joriskerk

BORCULO – Zondag 12 februari wordt weer het traditionele Valentijnsconcert gehouden in de Joriskerk aan het Muraltplein in Borculo. Het concert begint om 14.30 uur, om 14.00 uur is de kerk al open. De Stichting Behoud Hervormde Kerk Borculo is er weer in geslaagd een aantrekkelijk en gevarieerd programma samen te stellen.
Medewerking verlenen:
– Het Beltrums Mannenkoor
– Primavera, dameskoor
– hoboïsten, leerlingen van het Segno Collectief en Boogie Woogie uit Winterswijk
– Frank Sterenborg, piano
Het Beltrums Mannenkoor telt vijftig leden en is een zeer vooruitstrevend koor met een uniek repertoire voor mannenkoren. Deze middag zingen ze o.a. Love changes everything, You’ll never walk alone, Nights in white satin. Het zal een verrassing zijn dit koor te horen zingen. Het koor staat onder leiding van Hans Kienhuis en wordt op de piano begeleid door Frank Sterenborg.
Primavera is een dameskoor dat onder leiding van Ina-Sprick-de Wilde staat. Het koor bestaat uit dertien dames die niet alleen uit Berkelland komen, maar ook uit Zutphen, Doetinchem en Lichtenvoorde. Het koor dat vijf jaar bestaat, heeft een uitgebreid repertoire van licht klassiek, wereld muziek tot meer moderne muziek. Op dit concert zingt Primavera o.a. Love learns by laughing, Three Nursery Rhymes, The Dove and the Maple Tree van A.Dvorak. Frank Sterenborg begeleidt ook dit koor op de piano.
Vier hoboïsten, Paulien te Winkel, Majbritt Westhoff, Saschia Scharenborg en Ylse te Boome,
leerlingen van de muziekschool Boogie Woogie uit Winterswijk en het Segno Collectief verzorgen het instrumentale intermezzo. Deze leerlingen spelen onder leiding van Ira Wunnekink, die zelf
meespeelt met het nummer Flight of the Bublebee . Frank Sterenborg is ook hier weer de pianobegeleider.
Het concert duurt ongeveer anderhalf uur en er is geen pauze. De toegang is gratis, maar een vrije gift aan het eind van het concert wordt zeer op prijs gesteld.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook