Algemeen
Berkelland

30 januari 2017

Voorsprong Klimaatstraatfeest en cadeaus voor inwoners Berkelland

Voorsprong Klimaatstraatfeest en cadeaus voor inwoners Berkelland

BORCULO – Straten en groepen in Berkelland die zich vóór 10 februari met minimaal drie nieuwe deelnemers inschrijven voor het Klimaatstraatfeest, ontvangen een uitdeelpakket met duurzame cadeaus. Gemeente Berkelland is partner van het Klimaatstraatfeest. Daarom starten inwoners de energiebesparingswedstrijd ook nog met 1.000 bonuspunten.
Klimaatstraatfeest: bespaar samen energie en win €5.000
Het Klimaatstraatfeest is de grootste én gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen. Dat kan met je buren, maar ook met je sportclub, vereniging, familie of andere groep mensen. De groep die tot en met 31 maart de meeste punten heeft gescoord wint een feest ter waarde van €5.000. Op zaterdag 15 april 2017 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.
Pakket met duurzame cadeaus
Omdat de gemeente partner is van het Klimaatstraatfeest, krijgen straten en groepen uit Berkelland naast een voorsprong van 1.000 punten, nu ook een uitdeelpakket met duurzame cadeaus.
De producten in het cadeaupakket helpen alvast een handje met energie besparen:
– 3 pakketten isolerende raamfolie
– 3 Tony Chocolonely chocoladerepen
– 3 zakjes duurzame bloembollen
Kijk voor inschrijven en voorwaarden op www.klimaatstraatfeest.nl.
Het HIER Klimaatstraatfeest is een initiatief van Stichting HIER klimaatbureau en Buurkracht. Daarnaast werkt het Klimaatstraatfeest samen met verschillende Nederlandse gemeenten.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook