Home » Borculo » Schiettoernooi voor bedrijven bij Diabolo
Algemeen
Borculo

30 januari 2017

Schiettoernooi voor bedrijven bij Diabolo

Schiettoernooi voor bedrijven bij Diabolo

BORCULO – Op 17, 18, 20, 21, 22 en 24 februari organiseert schietvereniging S.V. Diabolo weer hun jaarlijks bedrijf schiettoernooi. De vereniging nodigt alle bedrijven in Berkelland uit om mee te doen aan dit evenement voor een gezellig en sportief avondje uit met de collega’s. Er wordt opgelegd geschoten in teams van 4 personen, in 6 verschillende klassen. Er worden 15 wedstrijdkaarten verschoten die mee tellen voor het eind resultaat. Tevens is er natuurlijk de mogelijkheid om gezellig wat te drinken en bij te kletsen tussen het schieten door in de kantine.
Hebben je collega’s geen zin? Geen nood, vraag je vrienden gezellig mee! Dit jaar een extra klasse om mee te doen met je vrienden, familie, buurt, sportclub of met wie dan ook. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Rosanne Brandenbarg: tel. 0615678005 of mail Rosannebrandenbarg@live.nl of Andre ten Have via mail: haveandre@hotmail.com.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com