Home » Borculo » Alzheimer Café Berkelland in teken van afscheid en verliesverwerking
Algemeen
Berkelland

6 februari 2017

Alzheimer Café Berkelland in teken van afscheid en verliesverwerking

Alzheimer Café Berkelland in teken van afscheid en verliesverwerking

BORCULO – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Borculo. Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of u bezighouden. Het thema van deze maand is: Afscheid en verliesverwerking.
Met een naaste met dementie begint het afscheid nemen en het rouwen al vóór je hem of haar verliest aan de dood. Je naaste gaat steeds minder lijken op de persoon die hij ooit was en je kunt steeds minder contact met hem krijgen. Het proces bij dementie is eigenlijk een voortdurende opeenstapeling van verschillende soorten verlies. Voor je naaste, voor jou en anderen in de nabije omgeving.
Wanneer: dinsdag 14 februari 2017
Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Hoe laat: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.
Meer informatie op:www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Oost-Gelderland: 06-13514411

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com