Home » Borculo » Koolmonoxide: je proeft of ruikt het niet
Algemeen
Borculo

6 februari 2017

Koolmonoxide: je proeft of ruikt het niet

Koolmonoxide: je proeft of ruikt het niet

BORCULO – Jaarlijks overlijden in Nederland gemiddeld elf personen door koolmonoxidevergiftiging. Nog eens honderdvijftig mensen belanden in het ziekenhuis. Koolmonoxide, ook bekend als CO, staat niet voor niets bekend als sluipmoordenaar. Je proeft of ruikt het niet. Wanneer je het inademt, kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben.
Van 1 februari tot en met 15 februari 2017 vraagt Brandweer Nederland en de Brandwonden Stichting met de koolmonoxidepreventiecampagne “Stop CO-vergiftiging” daarom aandacht voor de gevaren en kenmerken van koolmonoxidevergiftiging.
OVM Onderlinge Verzekeringen besteedt veel aandacht aan preventie. OVM biedt in het kader van de campagne haar relaties een koolmonoxidemelder aan tegen een sterk gereduceerde OVM prijs.
De actie loopt tot en met 25 februari 2017. Kijk voor meer informatie op www.ovm.nl.

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com