Algemeen
Borculo

8 februari 2017

Sporten voor 60 plussers tijdens Beweeginstuiven

Sporten voor 60 plussers tijdens Beweeginstuiven

BORCULO – Op woensdag 1 maart organiseert de Sport Federatie Berkelland(SFB) in samenwerking met een aantal sportverenigingen en sportorganisaties uit Borculo en Ruurlo de 60+ Sport- en Beweeginstuiven Borculo en Ruurlo.
De sportinstuiven zijn bedoeld voor alle actieve, maar vooral voor alle niet actieve 60 plussers uit Borculo en Ruurlo en omstreken. Veel mensen kennen de Nederlandse Norm Voor Gezond Bewegen niet en voldoen daar ook niet aan, de norm staat op: dagelijks in totaal een half uur matig intensief bewegen op minimaal 5, maar liefst 7 dagen per week. Komt u daar ook niet aan dan is het meedoen aan de instuif van groot belang om een goed advies te krijgen wat u dan extra moet doen.
De Sportinstuif Borculo vindt plaats in de ochtend van 9.00-12.00 uur in Sportaccommodatie ’t Timpke. De opzet in Borculo is anders dan anders en opgezet in samenwerking met ‘t Timpke. De entree is gratis en men kan na een gezondheidsvragenlijst te hebben ingevuld kennismaken met: BC Babo (badminton en dynamic tennis), Koersbal het Hof , Gymnastiek voor ouderen het Hof, Tai Chi Shin Do Borculo, LG Dance(Zumbo Gold), Sport & Healthcenter Bodycheck, Gymvereniging Borchlo, Sport en spel 50+, Aquajogging en Watergymnastiek(MBVO). Dus kom in sportkleding en neem zwemkleding mee! Verder kan men een persoonlijk sport- en beweegadvies krijgen van de medewerkers van de SFB en kennismaken met leeftijdsgenoten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.
Er zijn meer sport/beweegmogelijkheden dan u denkt, dus geef u nu op! Wilt u liever niet alleen komen, neem dan gerust iemand mee. Deelname aan de Sportinstuif in Ruurlo kost €5,-. Voor opgave of meer informatie kunt u een mail sturen naar john@sportfederatieberkelland.nl of bellen naar SFB 0545-476727 . Voor meer informatie www.sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook