Algemeen
Borculo

13 februari 2017

Klassiek concert de Zonnebloem in de synagoge

Klassiek concert de Zonnebloem in de synagoge

BORCULO – Op zaterdag 11 maart om 14.00 uur is er een concert in de synagoge in Borculo voor deelnemers van alle Zonnebloemafdelingen in Berkelland. Vaste deelnemers aan de Zonnebloemactiviteiten, maar ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. De Zonnebloem is er voor alle inwoners vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking.
Het concert wordt verzorgd door Magdalena Kadziolka (dwarsfluit) en Christo Guenov (piano). Zij spelen populaire klassieke muziek van de componisten Dvorák, Piazolla, Brahms en Fauré. Het belooft een verrassend, veelzijdig concert te worden. Het concert is op 11 maart in de synagoge, Weverstraat 4 in Borculo. De deur gaat om 13.30 uur open, het concert begint om 14.00 uur en duurt, inclusief een koffiepauze, tot ongeveer 15.30 uur. De toegangsprijs is € 5, — inclusief koffie of thee. Tot uiterlijk woensdag 8 maart kunt u zich aanmelden bij Gerrit Sprokkereef, (0545) 27 34 69 of 06 55 94 08 11. Het aantal zitplaatsen is beperkt.
De Zonnebloem is er voor alle mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar die in een isolement dreigen te raken. De vrijwilligers van de Zonnebloem organiseren voor hen activiteiten en komen op huisbezoek. De activiteiten zijn soms voor een grote groep, soms ook kleinschalig. Want … zoveel mensen, zoveel wensen. Voor de één is het veel te lang geleden dat hij of zij het strand heeft gezien, de ander wil naar een voetbalwedstrijd of naar de film. Weer een ander heeft behoefte aan gezelligheid in of dichtbij huis. De Zonnebloem stelt zich ten doel die wensen waar te maken door contacten te leggen, gezelligheid te brengen, activiteiten te organiseren en vakanties mogelijk te maken. Dit alles onder het motto: ‘Er kan zoveel meer!’ Wilt u graag eens uit of wilt u bezoek aan huis, neem dan contact met de Zonnebloem. Voor Borculo/Haarlo kan dat via www.zonnebloem.nl/borculo of door te bellen met 06 30 72 86 97.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook