Algemeen
Borculo

22 februari 2017

Brandweer Borculo zoekt nieuwe collega

Brandweer Borculo zoekt nieuwe collega

BORCULO – De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) bestaat uit 22 gemeenten. In het gebied wonen op een oppervlakte van 3.000km² ruim 870.000 mensen. In de regio zijn in de 22 gemeenten 56 brandweerposten actief. Zij dragen zorg voor de dagelijkse gang van zaken. Brandweer Borculo is één van die posten. Binnen de post zijn er 4 vacatures.
De aspirant manschap die de brandweer zoekt werkt graag in teamverband, is stressbestendig en flexibel, daadkrachtig, communicatief vaardig en beschikt over een goed ontwikkeld probleemoplossend en lerend vermogen
De eisen om in aanmerking te komen:.
– ben je tussen de 18 jaar en 40 jaar
– beschik je over een afgeronde opleiding op minimaal VMBO 2 niveau;
– woon en werk je in de nabijheid van de kazerne.
– beschik je over een rijbewijs B
– beschik je over een goede gezondheid en conditie;
– heb je de mogelijkheid om ’s avonds een opleiding te volgen (gem. 1 avond p/wk, naast de maandagavond oefening bij het korps).
Ben je enthousiast en nieuwsgierig? Kom dan op woensdag 8 maart om 19.30 uur naar de brandweerkazerne aan de Haarloseweg 2 te Borculo. (graag aanmelden, entree aan de voorzijde bij de uitrukdeuren)
Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee en vervolgens is er een korte presentatie. Van 20.30 tot 21.30 uur is er een rondleiding door de kazerne / voertuigen. Daarbij is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige brandweermensen. Je toekomstige collega’s verheugen zich op je aanwezigheid.
Mogelijk ben je wel geïnteresseerd, maar niet in de gelegenheid naar de informatieavond te komen. Neem dan contact op met Postcommandant Marco Mulder via brwborculo.werving@gmail.com. Deze wervingsactie loopt t/m 1 maart 2017.

Zin een quiz?

Quiz: Wat weet je van de Achterhoek
– Wat weet jij van Berkelland?
– Wat gebeurde er in 2016?
– Hoe goed ken jij Borculo?

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook