Algemeen
Borculo

28 februari 2017

Internationale Vrouwendag viering bij Erve Zurel

Internationale Vrouwendag viering bij Erve Zurel

BORCULO – Onder de titel “Tijd voor Jezelf” vindt op woensdag 8 maart as. voor de 6e keer de Internationale Vrouwendag viering op Erve Zurel in Borculo plaats. Erve Zurel sluit met deze traditie aan bij het internationale concept dat dit jaar voor de 107ste keer wordt georganiseerd. Wereldwijd staat op deze dag, de vrouw en het vrouwzijn in het middelpunt van de belangstelling.
Eigenaresse Clare Zurel is bevlogen als het gaat om de aandacht voor de positie van de vrouw. “Ik denk dat de wereld wel wat meer vrouwelijke energie kan gebruiken. De verbondenheid tussen de vrouwen onderling zorgt voor herkenning, saamhorigheid en inspiratie. Daarom organiseren wij op Erve Zurel onder meer de Internationale Vrouwendag, zodat we de vrouw de kans geven om op deze speciale dag extra aandacht aan zichzelf te kunnen geven. Wij doen dat dit jaar door middel van ontspanning op het fysieke en mentale vlak. We hebben dit jaar Marion Werger uit Borculo uitgenodigd. Zij zal deze avond begeleiden met simpele yoga- en mindfulness oefeningen. We starten de avond met een lichte maaltijd, zo maken we op een informele manier kennis met elkaar. En eindigen de avond met een visualisatiemeditatie”.
Karin Oonk is medeorganisator van de Vrouwendag. Zij is al vanaf het begin bij Erve Zurel betrokken en inmiddels de onmisbare rechterhand voor Clare geworden als het gaat om PR en organisatie. “De vrouwendag is echt iets van ons samen. Clare is voor de inhoudelijke “zaken” en ik ben er voor het praktische gedeelte. Samen beslissen we elk jaar welk thema we deze keer onder de aandacht willen brengen”. Naast de Internationale Vrouwendag is Clare ook bezig met haar eigen vrouwen programma. “Academie Eva”. Ook deze activiteit is geheel gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de vrouw met als doel innerlijke vrijheid.
De Internationale Vrouwendag start op 8 maart om 17.30 uur met een maaltijd en eindigt rond 21.00 uur af. Voor meer informatie en aanmeldingen kan men een email sturen naar: clare@ervezurel.nl Bellen kan ook: 06-51573871.
Locatie: Erve Zurel Platvoetsdijk 9, Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook