Algemeen
Gelselaar

28 februari 2017

Drie debutanten bij toneelvereniging ‘De Eendracht’ in Gelselaar

Drie debutanten bij toneelvereniging ‘De Eendracht’ in Gelselaar

GELSELAAR – De leden van toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar zullen op zaterdag 18 maart a.s. weer op de planken staan. Dit keer heeft men gekozen voor het vrolijke spel “Kontakt met Kootje”, geschreven door Hans van Wijngaarden.
Er zijn drie speelsters die op 18 maart voor de eerste keer zullen spelen voor De Eendracht. Onervaren zijn deze jonge dames echter niet. Linda Nieuwenhuis speelde al diverse keren mee met de revue van Jonge Gelre in Borculo, tevens speelde zei al een aantal malen mee met het openlucht spel in Borculo. Manon Bruil speelt al jaren bij toneelgroep Bravo in Brummen en was mede organisator van de lichtjes route welke in december 2016 werd gehouden in Gelselaar. Jitske Zieverink tot slot behoord tot de “eigen kweek” van De Eendracht. De Gelselaarse toneelvereniging heeft ook jeugdtoneel en daar speelde Jitske al diverse keren mee.
De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar om 14.30 uur en om 20.00 uur. Vanaf 1 maart tot en met 17 maart kan men kaarten à € 7,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283. Aan de zaal kosten kaarten € 8,00 en donateurs betalen € 6,00. Leden en basisschoolleerlingen in gezelschap van een volwassene hebben gratis toegang.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook