Algemeen
Borculo

1 maart 2017

Borculoërs in race voor Expeditie Robinson

Borculoërs in race voor Expeditie Robinson

BORCULO – De 22-jarige Borculose Shannen Hemel heeft zich opgegeven voor het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Volgend seizoen kunnen ook niet-bekende Nederlanders meedoen. Naast Shannen hebben ook Anouk Heutinck en Elsbeth van Schaik (57) zich opgegeven.
De potentiële kandidaten moeten een video maken waar ze op een paal staan en vertellen waarom ze mee willen doen.
Shannen: “Ik roep al jaren dat als er een keer de mogelijkheid zou zijn om mee te kunnen doen met Expeditie Robinson dat ik dat dan zeker zou willen proberen! Ik ben sportief en hou van veel verschillende sporten. Ik ga altijd vol voor de winst en ben zeker geen opgever!”.
Elsbeth: “Vanaf seizoen 1 ben ik fan van Expeditie Robinson! Wat lijkt het me geweldig om de kans te krijgen om te overleven op een eiland, met wild vreemde mensen. De uitdaging aangaan, omgaan met honger en het meespelen met de geweldige spelletjes!”.
Anouk: “Nadat ik bijna ben afgestudeerd aan mijn 2e HBO opleiding ben ik toe aan een nieuwe uitdaging! Nooit gedacht dat ik nog mee zou kunnen doen, waardoor ik zelf de survival maar ben op gaan zoeken.”
Stemmen
Om kandidaat te worden zijn er verschillende voorronden. De eerste voorronde is door de stemronde te komen. De 50 mensen met de meeste stemmen kunnen daarna meedoen aan een castingweekend.
Stemmen op Shannen kan via http://www.expeditierobinson.nl/profile/167.
Stemmen op Anouk kan via: http://www.expeditierobinson.nl/profile/44
Stemmen op Elsbeth kan via: http://www.expeditierobinson.nl/profile/273

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook