Home » Borculo » Alzheimer Café Berkelland in teken van Dementie en euthanasie
Algemeen
Borculo

6 maart 2017

Alzheimer Café Berkelland in teken van Dementie en euthanasie

Alzheimer Café Berkelland in teken van Dementie en euthanasie

BORCULO – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Borculo. Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt. Het thema van deze maand is: Dementie en euthanasie.
Dementie en euthanasie is een lastig onderwerp. Wie niet meer wilsbekwaam is, kan een eerder opgesteld euthanasieverzoek meestal niet meer bevestigen. Dat maakt euthanasie in veel gevallen moeizaam. Op deze avond geeft een voorlichter van de NVVE (Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie) informatie over o.a. het belang van de wilsverklaring, het belang van vroegdiagnostiek, wils(on)bekwaamheid en de dilemma’s voor patiënt, arts en naasten.
Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 14 maart 2017
Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Hoe laat: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.
Meer informatie op:www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Oost-Gelderland: 06-13514411.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook