Algemeen
Borculo

8 maart 2017

Grolse Steeg door naar finale HIER Klimaatstraatfeest

Grolse Steeg door naar finale HIER Klimaatstraatfeest

BERKELLAND – De bewoners van de Grolse Steeg in Berkelland zijn door naar de finale van het HIER Klimaatstraatfeest. Dat betekent dat zij nog steeds kans maken op de hoofdprijs; een feestbudget van maar liefst €5.000.
Grootste energiebesparingswedstrijd van Nederland
Het HIER Klimaatstraatfeest is de grootste en gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Ieder stookseizoen, van 10 oktober tot en met 31 maart, komen honderden Nederlanders met elkaar in actie om energie te besparen. Op zaterdag 15 april 2017 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.
Bregtje Bos, projectmanager van het HIER Klimaatstraatfeest: “De finale van de negende editie van het Klimaatstraatfeest is aangebroken. Nu komt het er echt op aan want er kan nog van alles gebeuren! Om de spanning nog een beetje extra op te bouwen, is het scorebord vanaf nu tot de bekendmaking van de winnaars niet meer zichtbaar op de website.”
Competities en prijzen
Er zijn twee competities naast elkaar; de burencompetitie en de groepencompetitie. In de burencompetitie strijden straten tegen elkaar en in de groepencompetitie doen alle andere soorten groepen mee, bijvoorbeeld sportclubs, collega’s of vriendengroepen. In zowel de buren- als de groepencompetitie zijn de prijzen als volgt:
• Nummer 1: Een feestbudget van € 5.000
• Nummer 2: Een feestbudget van € 2.000
• Nummer 3: Een feestbudget van € 1.000
Over het HIER Klimaatstraatfeest
Het HIER Klimaatstraatfeest is een initiatief van Stichting HIER klimaatbureau en Buurkracht. Daarnaast werkt het Klimaatstraatfeest samen met verschillende Nederlandse gemeenten. Kijk voor meer informatie op www.klimaatstraatfeest.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook