Home » Borculo » Gemini-leden in actie voor de clubkas
Algemeen
Borculo

16 maart 2017

Gemini-leden in actie voor de clubkas

Gemini-leden in actie voor de clubkas

BORCULO – Elk seizoen krijgen veel verenigingen te maken met kostenstijgingen. Ook bij volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini is daar sprake van. Om dit op te vangen, is er voor gekozen nu een actie op te zetten, met als doel de clubkas aan te vullen.
Zaterdag 18 maart, tussen 09.30 en 13.00 uur, komen er in Borculo leden aan de deur om heerlijke chocolade paaseitjes te verkopen, 1 zakje voor 3 euro of 2 zakjes voor 5 euro. Voor de winkel van warme bakker Liebrand, kleding sponsor bij Gemini, staat voor de leden het centrale uitgiftepunt voor de actie en daar zijn ook zakjes met eitjes te koop. De vereniging hoopt op een goed resultaat.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com