Algemeen
Borculo

27 maart 2017

Ria Nijenhuis van Modevakschool Twente gast bij “de tafel van 10”

Ria Nijenhuis van Modevakschool Twente gast bij “de tafel van 10”

BORCULO – Dinsdag 4 april is er weer de maandelijkse open koffie ochtend “de tafel van 10” bij Erve Zurel in Borculo. Deze keer heeft de koffieochtend het thema: “Perfecte Lingerie, ook voor vrouwen met een borstprothese”
Ria:” Mijn vakdiploma`s ‘costumière’, ‘apperentie coupeuse’ en ‘coupeuse en haute couture’, heb ik verder aangevuld met het onderdeel lerares en een diploma voor kleermakerspraktijk. Verder heb ik me gespecialiseerd in het zelf maken van lingerie en/of badkleding. Zelf lingerie maken is ook een geweldige uitkomst voor vrouwen ‘prothese-hb of prothese badpak’.”
Na een kennismaking rondje, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers, vertelt Ria over haar passie vrouwen te leren om de perfecte lingerie zelf te maken. Haar motto” Creatieve dames leer ik dé perfecte lingerie of prothese-bh zelf te maken zodat ze weer zelfverzekerd en stralend door het leven gaan! Het doel van deze koffieochtenden is om vrouwen uit de regio met elkaar in contact te brengen, elkaar te leren kennen, kennis uit te wisselen en te inspireren.
Voor wie?
Voor alle vrouwen uit de regio
Dinsdag 4 april, 09.45 uur – 11.45 uur, * Erve Zurel * Platvoetsdijk 9-11* 7271 NE Borculo. Email: info@ervezurel.nl.
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee.
Meer informatie op www.ervezurel.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook