Home » Borculo » Paaseitjes actie van Gemini een geweldig succes
Algemeen
Borculo

27 maart 2017

Paaseitjes actie van Gemini een geweldig succes

Paaseitjes actie van Gemini een geweldig succes

BORCULO – Deze op 18 maart door 3 leden van Kerkemeijer Gemini georganiseerde actie is een heel groot succes geworden. Daphne Klein Braskamp, Jeanine Elschot en Dianne te Walvaart konden om 09.30 uur ruim 80 leden en ouders van jeugdleden verwelkomen bij hun standje voor de winkel van warme bakker Liebrand.
Deze verkopers gingen, na nog wat instructies en ondanks het gure weer, vol goede moed op pad om aan de deur zakjes met paaseitjes te verkopen. De verkoop liep echt fantastisch en aan het eind van de ochtend kon worden gemeld dat men “leeg” was, want alle ruim 1500 zakjes waren verkocht met een geweldig resultaat voor de verenigingskas. De organisatie wil hierbij nog alle kopers heel hartelijk bedanken.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com