Algemeen
Borculo
Featured
Sportuitslagen

27 maart 2017

Sportuitslagen van de week (12)

Sportuitslagen van de week (12)

Elke week verzamelen we de uitslagen van de sportverenigingen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Heeft of mist u uitslagen op de website? U kunt ons e-mailen op info@overborculo.nl

Voetbal

Reunie – AD’69: 1-0
Delden – Sportclub Haarlo: 1-4
EGVV – Diepenheim: 1-1
GSV’63 – Vosseveld: 5-0

Waterpolo


BZC Heren 5 kampioen!
Uitslag: 19-4

Korfbal

Olympia ’22 1 – DOS-WK 5: 17 – 13
Avereest/Centrum A1 – Olympia’22 A1: 12 – 12
Devinco C3 – Olympia ’22 C1: 5 – 17

Paardensport

Sanne Bolster startte met haar paard Exclusief in Vragender. De combinatie werd derde in de klasse Z1/Z2 dressuur. Henk Veldhuis behaalde in Ambt-Delden een 9e prijs in het B twee-Fasen springen met Hagosi. Beide combinaties komen uit voor de Hamelandse Ruiters.
Regina wint 1e prijs in Wierden
Tijdens het springconcours afgelopen zaterdag in Hoge-Hexel (gemeente Wierden) heeft Regina met haar D pony Easter Blitz Bb een mooie foutloze 1e ronde gesprongen en in de barrage bleef ze ook foutloos in de tijd van 43.93 seconde, en dit was goed voor een 1e prijs. Deze combinatie komt uit voor de Hamelandse ponyclub uit Geesteren.

Biljart

Geen play-off en geen bekerfinale voor HCR Prinsen
Het weekend van de beslissingen kende voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen niet dat slot waarop men stilletjes gehoopt had. Vrijdagavond was TOVV/Royal Pro te sterk in de tweeluik van de vijfde ronde van de beker en zondag verloor het team van Dinand Prinsen in Apeldoorn met 6-2 van A1 Biljarts waardoor de ploeg ook de play-off wedstrijden om het kampioenschap misloopt.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook