Home » Borculo » Keikamp wint J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi
Algemeen
Borculo

6 april 2017

Keikamp wint J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi

Keikamp wint J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi

BORCULO / DIJKHOEK – Op woensdagmiddag 5 april werd op de voetbalvelden van v.v. DEO het jaarlijkse J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi gehouden.
Een aantal van maar liefst 17 teams uit de groepen 3 & 4, afkomstig van 8 basisscholen uit Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo, nam het in 3 poules tegen elkaar op. Onder toeziend oog van heel veel ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden werd door de deelnemende jongens en meisjes goed gevoetbald en ondertussen konden de andere kinderen zich vermaken met een springkussen en werkten twee medewerkers van Kindercentrum Avonturijn Borculo zich in het zweet met het schminken van gezichten.
Na de poulewedstrijden, gingen de nummers één van elke poule én de beste nummer twee van alle poules door naar de halve finales. In deze halve finales won de Keikamp 1 van School Noord 1 en wist H.W. Heuvelschool 2 na het nemen van strafschoppen te winnen van Sint Jorisschool 4.
De finale tussen het team van de Keikamp en het team van de H.W. Heuvelschool werd met 1 – 0 gewonnen door de Keikamp. Het team van School Noord wist de derde plaats te behalen door in de troostfinale met 4 – 0 te winnen van het team van de Sint Jorisschool. Al met al kan de organisatie terugkijken op een geslaagd voetbaltoernooi met heel veel voetbalplezier!

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com