Algemeen
Borculo
Foto's

10 april 2017

Foto’s: Entertainment Volharding van de bovenste plank

Foto’s: Entertainment Volharding van de bovenste plank

BORCULO – Afgelopen zaterdag 8 april gaf muziekvereniging Volharding haar voorjaarsconcert met deze keer een geheel nieuw jasje. Het ‘Let us entertainment’ concert moest de mensen doen verbazen wat een muziekvereniging als Volharding nog meer kan. De zaal was geheel aangekleed met doeken van Kerkemeijer Borculo en het podium was uitgebouwd en omringd door zwarte doeken en vele lampen. Een plaatje alleen al om naar te kijken.
Aan de zijkant waren twee tv-schermen geplaatst, door Obbink Borculo, waarop de film en presentatie te zien was voor de bezoekers. Ook werden daarop de majorettes/Twirlsters gefilmd. De harmonie van Volharding was versterkt met een combo en 2 zangers, Jasper van den Brink en Laura Leferink. Zij zongen de sterren van de hemel met onder andere Feeling Good van Micheal Buble en Angels van Robbie Williams. Het openingsnummer kon natuurlijk niet missen en was, met een openingsfilm vooraf, Let me entertain you van Robbie Williams.
De slagwerk groep zorgde voor een mooi spektakel met nummers uit de voorgaande shows Tik ‘m aan en Van slag. De inmiddels 28 koppige groep zette een mooi concert neer wat een lust voor het oog van de bezoeker was. Het leerlingenorkest van Volharding zat dit concert midden in het programma en hadden daarbij het hele podium voor zichzelf. De jeugd speelde 3 leuke/vlotte nummers. De majorettes en Twirlsters vertoonden hun oefeningen op de muziek van de harmonie. Zo gebruikten ze bij het nummer Eve of the War van Jeff Wayne lichtbattons. In de zaal was dan ook al het licht uitgezet om deze goed te kunnen zien. De avond liep naar het einde toe en daar was dan de DJ die het nummer This Is What It Feels Like met de harmonie samen speelde. Een feest! Na een korte toegift van het orkest begon de afteparty met DJ Mike Gerritsen.
Het was een fantastische avond waar Volharding met trots naar terug kan kijken! Nu gaat de vereniging verder voor het concert in juni, 25 juni, waarbij de jeugd voorop zal staan.
Advertentie:

Booking.com

Lees ook