Algemeen
Borculo

10 april 2017

V.v. Reünie kiest Gerard Kielstra als vrijwilliger van het jaar

V.v. Reünie kiest Gerard Kielstra als vrijwilliger van het jaar

BORCULO – Tijdens de vrijwilligersavond van Reünie van zaterdag 8 april is Gerard Kielstra gekozen tot Reünie’s vrijwilliger van het jaar. Een commissie bestaande uit de vrijwilligers van de jaren van 2016 (Mike Hemmink), 2015 (Bram Reijntjes) en 2014 (Jaime Lebbink) heeft samen met de activiteitencommissie deze keuze gemaakt.
Gerard is iemand die al heel veel jaren actief is bij Reünie. Moet de kantine ‘s morgens om 7.30 uur open, omdat er een team al heel vroeg moet vertrekken voor een uitwedstrijd, Gerard zorgt ervoor, dat de koffie klaar is. Is er een keer geen kantinebezetting, vraag Gerard en het is geregeld. Op vrijdagavond is hij de gastheer bij het zaalvoetbal en hij zit ook in de woensdagochtendploeg. En wanneer nodig verricht hij hand en spandiensten. In het verleden was Gerard ook clubscheidsrechter. Natuurlijk vind je hem bij de wedstrijden van Reünie 1, zowel thuis als uit, langs de lijn om zijn club aan te moedigen.
Kortom , Gerard is een man, waar Reünie nooit tevergeefs een beroep op doet: een Reünie man in hart en nieren. Gerard kreeg de beker en een boeket rood witte bloemen uitgereikt door Mike Hemmink, de vrijwilliger van vorig jaar.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook