Home » Borculo » V.v. Reünie kiest Gerard Kielstra als vrijwilliger van het jaar
Algemeen
Borculo

10 april 2017

V.v. Reünie kiest Gerard Kielstra als vrijwilliger van het jaar

V.v. Reünie kiest Gerard Kielstra als vrijwilliger van het jaar

BORCULO – Tijdens de vrijwilligersavond van Reünie van zaterdag 8 april is Gerard Kielstra gekozen tot Reünie’s vrijwilliger van het jaar. Een commissie bestaande uit de vrijwilligers van de jaren van 2016 (Mike Hemmink), 2015 (Bram Reijntjes) en 2014 (Jaime Lebbink) heeft samen met de activiteitencommissie deze keuze gemaakt.
Gerard is iemand die al heel veel jaren actief is bij Reünie. Moet de kantine ‘s morgens om 7.30 uur open, omdat er een team al heel vroeg moet vertrekken voor een uitwedstrijd, Gerard zorgt ervoor, dat de koffie klaar is. Is er een keer geen kantinebezetting, vraag Gerard en het is geregeld. Op vrijdagavond is hij de gastheer bij het zaalvoetbal en hij zit ook in de woensdagochtendploeg. En wanneer nodig verricht hij hand en spandiensten. In het verleden was Gerard ook clubscheidsrechter. Natuurlijk vind je hem bij de wedstrijden van Reünie 1, zowel thuis als uit, langs de lijn om zijn club aan te moedigen.
Kortom , Gerard is een man, waar Reünie nooit tevergeefs een beroep op doet: een Reünie man in hart en nieren. Gerard kreeg de beker en een boeket rood witte bloemen uitgereikt door Mike Hemmink, de vrijwilliger van vorig jaar.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com