Algemeen
Borculo

18 april 2017

School Noord en Heuvelschool winnen schoolvoetbaltoernooi

School Noord en Heuvelschool winnen schoolvoetbaltoernooi

BORCULO – Woensdag 12 april werd op de voetbalvelden van v.v. Reünie op sportpark de Wildbaan het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit de voormalige gemeente Borculo gehouden. Er streden maar liefst 12 jongens- en 11 meisjesteams om de titel en een plek in de Regiofinale, die wordt gehouden op woensdag 10 mei Ruurlo.
De weersomstandigheden waren niet echt goed, maar zoals altijd hadden de kinderen daar weinig of geen last van. Ze lopen gewoon iets harder en wordt er iets fanatieker gestreden om de winst. De poulewedstrijden leverden een aantal mooie wedstrijden op, waarna er in de halve finale werd gestreden om een plaats in de finale en de fel begeerde plaats in de Regiofinale. Aan het eind van de middag mocht groep 8 van School Noord bij de meisjes de beker uit handen van organisator Remco van den Berg in ontvangst nemen. Bij de jongens werd de winnaar de Heuvelschool, zij wonnen de finale na strafschoppen met 4-2 van de Wereldboom.
Natuurlijk was de organisatie van dit schoolvoetbal niet mogelijk geweest zonder de inzet van heel veel vrijwilligers, die het allemaal weer met heel veel plezier hebben gedaan.
Uitslag meisjes:
1. School Noord 7
2. Keikamp 2
3. Keikamp 1
4. School Noord 7
Uitslag jongens:
1. Heuvelschool
2. Wereldboom
3. St.Jorisschool 8
4. St.Jorisschool 7

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook