Algemeen
Borculo

18 april 2017

Master of The Ball op 24 april bij v.v. Reünie

Master of The Ball op 24 april bij v.v. Reünie

BORCULO – Op maandag 24 april organiseert de Twentsche voetbalschool in samenwerking met v.v. Reünie een Master of the Ball voetbaldag. De Twentsche voetbalschool is de grootste onafhankelijke voetbalschool van Nederland en biedt kinderen op deze dag onder andere de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste inzichten en trainingen op het gebied van techniektraining in het huidige jeugdvoetbal.
De dag zal bestaan uit 3 trainingsblokken van 50 minuten met diverse onderwerpen. Er zal worden getraind met diverse soorten ballen in trainingen en in verschillende wedstrijdvormen. Daarnaast zal deze activiteit bestaan uit een deel wedstrijden spelen met teams. Bovenal beleven kinderen een leuke voetbalactiviteiten en zijn er ook scouts aanwezig. Het Master of the ball programma wordt in 10 regio’s in oost Nederland en in Duitsland gehouden. De winnaars en kinderen die worden opgenomen in de talentenpool ,worden geplaatst voor de finale in juni 2017. In de regio Borculo en omstreken wordt deze Master of the Ball gehouden op maandag 24 april. De dag duurt van 9.30 uur tot 14.30 uur.Deze geheel verzorgde dag is voor iedere jongen en meisje uit de hele regio toegankelijk. De kosten zijn 27,50 euro Deelnemende kinderen krijgen een compleet verzorgde voetbalactiviteit aangeboden met een unieke voetbalkoffer met inhoud, In de koffer zitten een voetbalrugzak, een certificaat van deelname en een trainingsbal.
Verder maak je kans op kaartjes voor een wedstrijd van FC Twente. Daarnaast zijn er ook diverse prijzen te winnen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reünie verzorgt de lunch tussen de middag. Verdere informatie en inschrijven: www.twentschevoetbalschool.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook