Algemeen
Borculo

18 april 2017

Musical lessen voor kinderen in Borculo

Musical lessen voor kinderen in Borculo

BORCULO – Binnenkort in Borculo: Musical lessen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Bij musical draait het om de combinatie tussen dans, muziek en theater. De kinderen leren binnen 8 lessen basisvaardigheden van het acteren, maken kennis met muziek en studeren een dans in. Tegelijkertijd wordt gewerkt aan het opbouwen van het zelfvertrouwen waardoor kinderen trots op een podium durven te staan. Binnen de 8 lessen wordt er toegewerkt naar een voorstelling wie gespeeld wordt voor genodigden. In het maakproces van de voorstelling wordt rekening gehouden met het interessegebied van de kinderen.
Ben je benieuwd en wil je kennismaken? Dat kan! Op woensdag 19 april van 17:00 tot 18:00 uur wordt een gratis open les gegeven. In deze open les maak je kennis met dans, muziek & theater. Je krijgt een kleine impressie van de inhoud van de 8 lessen. De lessen starten op woensdag 10 mei 2017 t/m woensdag 28 juni 2017 van 15.30 tot 16.30 uur.
De lessen worden gegeven bij LG-DANCE, Lochemseweg 3 in Borculo. Geef je nu op via info@lg-dance.nl! Voor meer informatie: http://www.lg-dance.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook